11 mei 2024
Thumbnail voor Save the date: Special Traffic brengt reisagenten in Aziatische sferen

Save the date: Special Traffic brengt reisagenten in Aziatische sferen

MONNICKENDAM - Reisbizz en Special Traffic brengen op 10 november samen een 'Special Traffic Azië' special uit in het Reisbizz Magazine. Als aftrap van de lancering organiseert de touroperator op deze dag een inspiratiesessie die volledig is afgestemd op Aziatische sferen. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze presentaties.


De bestemmingen die uitgebreid worden toegelicht op de avond zijn Indonesië en Vietnam. Special Traffic organiseert een middagsessie van 14:30 tot 18:30 zowel als een avondsessie van 18:00 tot 21:30. Tijdens de inspiratiesessie wordt er een tweetal presentaties gehouden die ingaan op de natuur en cultuur van deze Aziatische landen. Tijdens de presentaties zijn er ook lekkere Aziatische hapjes aanwezig.

Aanmelden
Wil je je laten inspireren door de bestemmingen Indonesië en Vietnam? Aarzel niet en geef je op voor de presentaties. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij je NAW-gegevens, ANVR-nummer en geef je voorkeur door voor de middagsessie of avondsessie. Op uiterlijk 24 oktober laat Special Traffic aan je weten of jouw deelname is bevestigd.

Aan de deelname zitten geen kosten verbonden, wel wordt er vanaf 31 oktober 15 euro per persoon aan annuleringskosten verrekend.

Samenwerken met Reisbizz
Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd ter aanvulling van de lancering van de 'Special Traffic Azië' special die op 10 november uitkomt. Wil jij net als Special Traffic ook een exclusieve special afnemen? Neem dan contact op met [email protected].