15 april 2024
Thumbnail voor Sharella van den Berg beleefde ‘droomdag’ in Fins Lapland met TUI

Sharella van den Berg beleefde ‘droomdag’ in Fins Lapland met TUI

TUI reisde afgelopen Valentijnsdag met medewerkers, reisagenten, prijswinnaars, partners en pers naar het Finse Ivalo voor de doopceremonie van één van haar Boeing 737 MAX 8’s. Eén van de reisagenten die mocht genieten van al het moois van Fins Lapland, was Sharella van den Berg van TUI at Home. Aan Reisbizz vertelt ze over deze bijzondere dag.

Sharella noemt het “een droomdag”. “In één dag zoveel moois van het geweldige Lapland beleven, bijna onwerkelijk hoe dit mogelijk gemaakt is door TUI. Ik voelde me echt gelukkig tot één van de uitverkorene te behoren.” Fins Lapland stond al lang erg hoog op haar lijstje. “Echter hebben mijn partner en ik ik een zoontje van pas twee jaar oud en we vinden hem nu nog te jong voor deze bestemming. Daarom was het fantastisch voor mij om deze bestemming al te mogen bezoeken.”

De dag bestond naast de naamceremonie uit allerlei winterse activiteiten, zoals een sneeuwscootertocht en een rondje met een huskyslee. “Eén hoogtepunt kiezen, is lastig. Het was allemaal geweldig. “Het zien van de rendieren vond ik erg bijzonder en de scootertocht was heel tof. Maar als hondenliefhebster met thuis een kleine labradoodle, staat de sleetocht met de honden toch wel bovenaan. Geweldig om door die ongerepte natuur te sjezen en vooral om te zien hoe blij de honden hier zelf van worden.”

Tekst gaat verder onder de foto

Sharella heeft toevalligerwijs een aantal aanvragen voor Fins Lapland liggen waar ze na deze bijzondere dag vol enthousiasme mee verder gaat. “Het is altijd makkelijker vertellen als je een bestemming zelf hebt ervaren. Ook kan ik nu handige tips meegeven, zoals het dragen van onderhandschoenen waarmee je je telefoon kunt besturen. Je wilt alle geweldige momenten vastleggen en, geloof mij, dat zijn er veel. Met blote handen is dit door de kou echt een enorme uitdaging. Maar bovenal: geniet en sta stil bij al het moois van geweldig Fins Lapland.”