19 mei 2024
Thumbnail voor Special Traffic organiseert Azië inspiratiesessie ter lancering special Reisbizz Magazine

Special Traffic organiseert Azië inspiratiesessie ter lancering special Reisbizz Magazine

MONNICKENDAM - Op 10 november organiseert Special Traffic een inspiratiesessie met presentaties over Indonesië en Vietnam ter lancering van de ‘Special Traffic Azië’ special in het aankomende Reisbizz Magazine. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden voor de presentaties.


De bestemmingen Indonesië en Vietnam worden tijdens de inspiratiesessie uitgebreid toegelicht. Er wordt een tweetal presentaties gehouden die ingaan op de natuur en cultuur van deze Aziatische landen. Tijdens de presentaties zijn er ook lekkere Aziatische hapjes aanwezig.

De inspiratiesessie van Special Traffic duurt van 14:30 tot 18:30 en wordt gehouden in het monumentale pand van Special Traffic in Monnickendam, op adres Noordeinde 5.

'Special Traffic Azië' special Reisbizz Magazine
De inspiratiesessie is een aanvulling op de 'Special Traffic Azië' special van Reisbizz Magazine die op 10 november wordt uitgebracht. In deze editie maak je kennis met de reisspecialisten van Special Traffic en wordt er in het specifiek aandacht besteedt aan het land waar het voor Special Traffic allemaal is begonnen: Indonesië. Ook zal er aandacht zijn voor een aantal andere indrukwekkende Azië-bestemmingen, zoals Maleisië, Indochina en Vietnam.

Aanmelden
Wil je je laten inspireren door de bestemmingen Indonesië en Vietnam? Aarzel niet en geef je op voor de inspiratiesessie. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij je NAW-gegevens en ANVR-nummer.

Aan de deelname zitten geen kosten verbonden, wel wordt er vanaf 31 oktober 15 euro per persoon aan annuleringskosten verrekend.

Samenwerken met Reisbizz
Wil jij net als Special Traffic ook een exclusieve special afnemen? Neem dan contact op met [email protected].