17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars biedt consumenten meer zekerheid door WA-dekking te verhogen naar 10 miljoen euro

Sunny Cars biedt consumenten meer zekerheid door WA-dekking te verhogen naar 10 miljoen euro

HAARLEM – Sunny Cars is een samenwerking aangegaan met verzekeringspartner HanseMerkur Holding AG en heeft haar WA-dekking bij schade verhoogd van 7,5 miljoen naar 10 miljoen euro. Vanaf 1 november 2022 profiteren de consumenten van Sunny Cars van deze hogere aanvullende aansprakelijkheidsverzekering bij een schadegeval.


De verhoging van de WA-dekking naar 10 miljoen euro zorgt ervoor dat consumenten nog meer zekerheid hebben tijdens hun reis en zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Volgens Sunny Cars is de klant zich er vaak niet van bewust dat bij een ongeval met lichamelijk letsel de kosten hoog kunnen oplopen.

Zorgeloos rijden
De aanvullende WA-verzekering is een onderdeel van de uitgebreide verzekeringsdekking van de autohuurspecialist. De dekking bevat onder andere de terugbetaling van het eigen risico, bescherming tegen autodiefstal, sleepkosten, schade aan glas, dak, banden en bodem én de kosten van de ongevallenafhandeling bij schade. “Met de verhoging zetten we een volgende stap naar zorgeloos rijden met een huurauto”, benadrukt Hans Knottnerus, Managing Director van Nederland, België & Frankrijk.