17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars blaast nieuw leven in de Smile Society

Sunny Cars blaast nieuw leven in de Smile Society

HAARLEM - Sunny Cars kondigt aan de Smile Society sinds het begin van deze maand weer te hebben opgestart. Sinds tien jaar is de Smile Society een club speciaal voor de honderd beste verkopers van Sunny Cars autoverhuur.


De autohuurspecialist stelt dat het nu het perfecte moment is om de club nieuw leven in te blazen nu de markt weer aantrekt en er volop huurauto’s worden gereserveerd.

Sunny Cars stelt ieder kwartaal een nieuwe lijst samen met honderd reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst hebben gehaald beloond met tien procent extra agentenkorting. De reisagenten in de top 30 krijgen zelfs 15 procent extra agentenkorting en de nummer één ontvangt 500 euro autohuurtegoed. De eerste lijst wordt in april bekend gemaakt.

Extra agentkorting
Met de extra agentkorting, die bovenop de standaard 20 procent agentkorting kan worden gebruikt, biedt Sunny Cars naar eigen zeggen reisagenten de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven zelf de zonnige kant van autohuur te ervaren. “Zo weet je als reisagent precies wat er allemaal komt kijken bij het huren van een auto en hoe prettig het is om vooraf al te weten dat er ter plaatse geen gedoe is voor je klant”, aldus de autohuurspecialist.

“De Smile Society geeft ons de kant onze topverkopers persoonlijk te belonen door ze in het zonnetje te zetten”, vertelt Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars. “Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”