17 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars breidt service uit met Sunny2go en biedt hulp tijdens huurperiode

Sunny Cars breidt service uit met Sunny2go en biedt hulp tijdens huurperiode

HAARLEM - Sunny Cars breidt de all-in formule uit met Sunny2go, een extra service voor huurders. De webapp helpt autohuurders om alles uit hun vakantie met een huurauto te halen. Vanaf 1 juli wordt de dienst gratis toegevoegd aan elke autohuurreservering, met onder andere de mogelijkheid om tijdens de reis een telefonische conciërge in te schakelen voor tips en ondersteuning.


In de Sunny2go app is daarnaast alle belangrijke informatie over de huurautoreservering te vinden en kunnen inreisregels voor het vakantieland nog eens geraadpleegd worden. Ook tijdens te huurperiode zijn er handige hulpmiddelen te hanteren in de app. Met de kaartfunctie kunnen de points of interest in de omgeving opgezocht worden en telefonisch kan een conciërge, die van 09:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar is, gevraagd worden om de beste restaurants of de dichtstbijzijnde apotheek.

“Zowel klanten als reisagenten zijn van ons gewend dat bij Sunny Cars alles tot in de puntjes geregeld is. Alle verzekeringen zijn inclusief en de klant een zorgeloze autohuurervaring bieden staat altijd voorop”, laat Hans Knottnerus, Managing Director Sunny Cars Netherlands, Belgium & France weten. “Met Sunny2go nemen we een volgende stap en zijn we ook tijdens het gebruik van de huurauto aanwezig. Ook helpen we de huurder alles uit zijn vakantie met een huurauto te halen.”