13 mei 2024
Thumbnail voor Tevreden deelnemers eerste Reisbizz Society event

Tevreden deelnemers eerste Reisbizz Society event

GORINCHEM - Op dinsdag 11 oktober vond het eerste Reisbizz Society Event plaats in Gorinchem. Een vijftigtal reisagenten en leveranciers beleefden deze eerst dag al netwerkend, wandelend en dansend. Gezien de reacties achteraf bleek de aanpak goed aan te slaan bij de deelnemers.


De Reisbizz Society staat voor: goed voor jezelf zorgen, gezondheid, duurzaamheid, netwerken en verbinden. Tijdens het eerste event gaven melkman en ondernemer Matthijs, Frank Oostdam en Daniëlle Goedkoop van Euram acte de presence.

Verbinden door wandelen
Na de presentaties, een hapje en de eerste netwerkmomenten werd een prachtige route afgelegd over de historische stadswallen van het Zuid-Hollandse Gorinchem. De deelnemers waren voor de wandeling er al op gewezen door Frank Oostdam, die vertelde: “de mooiste gesprekken ontstaan tijdens een wandeling door de natuur. Wandelen en bezig zijn geeft verbinding, maakt je hoofd leeg en brengt nieuwe inzichten.”

Dansende reisprofessionals
Het moet een kleurrijk gezicht geweest zijn, een lange optocht van reisagenten en Reisbizz Society partners, genietend van de uitzichten en goede gesprekken met elkaar. Daar bleef het niet bij. Aangekomen op het eindpunt van de wandeling haalde danscoach Larissa de deelnemrs uit hun comfort zone. Op de klanken van Boogy Wonderland gingen de voetjes van het gras. Wandelende Gorcummers konden het gezelschap wel waarderen, bleek uit de reacties.

Op naar Madrid
Na afloop werd er nog een drankje op het terras gedronken en reikte Tako Träger, Salesmanager bij Air Europa, twee tickets uit naar Madrid. Elise Klaassen van TUI at Home schreef in de ogen van de organisatie de meest inspirerende boodschap op een ansichtkaart, en mocht de tickets in ontvangst nemen.

Vijdag zijn via de nieuwe editie van Reisbizz Magazine de mooiste foto's van het event terug te zien. Meld je hier aan om het komende magazine als eerste in je mailbox te ontvangen.

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Word dan ook lid van de Reisbzz Society (reisagenten en ZRA’s only) via deze link.

Nog geen partner? Neem dan contact met ons op via bijgaand contactformulier. Voor meer informatie over de Reisbizz Society klik je op deze link.