20 juli 2024
Thumbnail voor The Travel Club verwelkomt zeven nieuwe franchisenemers

The Travel Club verwelkomt zeven nieuwe franchisenemers

CULEMBORG - The Travel Club heeft vanaf deze maand zeven nieuwe ondernemers die zich aansluiten bij het label van het bedrijf. Zes dames sluiten zich aan bij de ZRA keten en onderneemster Femy Sestu sluit zich met haar reisbureau aan bij de ZRB formule van The Travel Club.


Nadat andere VX kantoren zich al hadden aangesloten bij The Travel Club, voegt de reisorganisatie ook het reisbureau van Femy Sestu van VakantieXperts Heeten toe aan de bedrijfsformule. Met haar reisbureau gaat zij verder onder de naam Enjoy-Traveling.

De ZRA keten van The Travel Club is sinds het begin van deze maand uitgebreid met Giséla Mühren, Christa de Boer, Angela Grooteman, Bianca Konings en Bo Ippel. Vanaf 7 juni start ook Miriam Rizvic als zelfstandig reisadviseur. “Alle zes waren eerst werkzaam bij reisbureaus van D-reizen en VakantieXperts”, vertelt commercieel directeur bij The Travel Club Martine de Knoop. “Ze zijn allemaal startende ondernemers die veel ervaring met zich meebrengen.”

Krachten bundelen
Drie van deze nieuwe ondernemers komen van een D-reizen kantoor in Volendam. Giséla Mühren, Angela Grooteman en Christa de Boer volgen het voorbeeld van hun ex-collega’s en zijn gestart als zelfstandig reisadviseur onder het YourTravel agentschap. “Twee van onze collega’s van het D-reizen kantoor hadden zich in 2019 al aangesloten bij YourTravel”, vertellen de dames. “Mede door hun goede ervaringen met The Travel Club en hun bloeiende carrières als zelfstandig reisadviseur, hebben wij er ook voor gekozen om ons hierbij aan te sluiten.”

Alle drie gaan als startende zelfstandige reisadviseur aan de slag in de omgeving Volendam. Hierbij vinden zij het belangrijk om hun krachten te bundelen. Door de fixe start die Giséla Mühren heeft gemaakt, heeft zij de hulp van haar ex-collega’s ook wel nodig. “Ik krijg zoveel aanvragen dat ik het niet meer aan kan. Op deze manier kunnen we elkaar ondersteunen”, aldus Mühren. “Wij willen samen sterk naar buiten optreden en het vertrouwen van onze klanten terugwinnen. Daarnaast zijn we van plan om samen activiteiten in de omgeving te ontplooien.”

Gesprekken gaande
Volgens de commercieel directeur van The Travel Club is de branche in beweging en zijn er continu gesprekken gaande over bijkomende franchisenemers. De Knoop vertelt dat The Travel Club ernaar streeft om het boekings- en serviceplatform voor franchise in de reisbranche in Nederland te worden. Het totaal aantal franchisenemers staat inmiddels op 379 waarvan het aantal stenen reisbureaus nu op 17 staat.

Op de foto van links naar rechts: Giséla Mühren, Angela Grooteman en Christa de Boer.