18 mei 2024
Thumbnail voor Touroperators en airline slaan handen ineen voor evenement: Travel Dates

Touroperators en airline slaan handen ineen voor evenement: Travel Dates

ZWOLLE - Een elftal touroperators en American Airline hebben de krachten gebundeld en een evenement georganiseerd om reisagenten weer live te ontmoeten. Tijdens Travel Dates op dinsdag 16 en 23 november kunnen reisagenten de deelnemende reisaanbieders zien en spreken, zodat zij vol kennis en inspiratie mooie reizen kunnen gaan verkopen.


Op de twee data in november nodigen de deelnemende touroperators en American Airlines reisagenten uit om met een drankje en warme hap geïnformeerd te worden over de nieuwtjes en must-knows van American Airlines (alleen 16 november), &Olives Travel, Sunair Vakanties, Buro Scanbrit, Fly to the West, Rondreisshop, Special Traffic, Style in Travel, Travel Trend, Weg van de Massa en De Jong Intra. “Bovendien is het reuze gezellig om je collega’s weer te zien en bij te praten. Want wat hebben we elkaar gemist!”, aldus de organisatie.

Op 16 november vindt het evenement plaats bij Tioga Tours te Zwolle, de week erna bij Rotterdam The Hague Airport. Ontvangst is tussen 16:30 en 18:00 uur en om 21:00 uur wordt het evenement afgesloten met een borrel. Er is een beperkt aantal plekken voor het evenement en maximaal twee reisagenten per winkel zijn toegestaan. “Deelname is gratis in ruil voor jullie enthousiasme en nieuwsgierigheid”, sluit de organisatie af.

Meld je snel aan via travel-dates.nl