27 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors blikt terug op leveranciersdag: ‘Meer dan geslaagd’

Travel Counsellors blikt terug op leveranciersdag: ‘Meer dan geslaagd’

Het overgrote deel van de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors was maandag aanwezig bij de Travel Counsellors Leveranciersdag in het Van der Valk Hotel Almere. De Travel Counsellors werden “geïnspireerd en voorzien van de nodige informatie door 17 uiteenlopende partners”, aldus de reisorganisatie.

“De Leveranciersdag bracht door middel van korte, inspirerende presentaties van diverse partners vernieuwde energie onder de Travel Counsellors. De aanwezige partners, waaronder hoteliers, verkeersbureaus en cruiserederijen, deelden hun focus op de premium Leisure klant. Deze gezamenlijke missie resulteerde in een dag vol waardevolle connecties en nieuwe inzichten”, schrijft Travel Counsellors.

Na de sessies vond er voor de Travel Counsellors en aanwezige partners een borrel plaats gevolgd door een diner.

Geslaagd
“De Leveranciersdag is altijd een drukbezocht evenement. Ook deze editie was weer meer dan geslaagd”, zegt General Manager Milka van Dam. “Het diverse aanbod van aanwezige partners maakte het een extra geslaagde dag. Als onderneming zijn we het jaar goed begonnen, Travel Counsellors hebben het ontzettend druk met aanvragen en boekingen. De trends die we vorig jaar al zagen in bestemmingen en type boekingen zetten zich onverminderd voort. We kijken dus met positieve energie en vertrouwen uit naar 2024.”