19 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors Conferentie breekt record: ‘Nog nooit zoveel bezoekers’

Travel Counsellors Conferentie breekt record: ‘Nog nooit zoveel bezoekers’

In het weekend van 5 april vond de jaarlijkse Nederlandse & Belgische Travel Counsellors Conferentie plaats in het Van der Valk Hotel Delft A4. Volgens Travel Counsellors brak de conferentie dit jaar een record: “Nog nooit waren er nog zoveel Travel Counsellors, partners, leveranciers en collega’s van het hoofdkantoor aanwezig.”

In Delft kwamen 150 Travel Counsellors, 60 partners van Travel Counsellors, 55 leveranciers en 30 mensen van het hoofdkantoor bij elkaar. Travel Counsellors spreekt over een “overweldigende conferentie.” Op de conferentie waren er een aantal gastsprekers aanwezig. “De presentatie van Milo Berlijn was vorig jaar een groot succes, dus hij mocht dit jaar niet ontbreken. Hij heeft de Travel Counsellors en partners op een humoristische manier geïnspireerd, geconfronteerd en geraakt. Zijn presentatie over  consumentengedrag heeft iedereen aan het denken gezet. Ook schrijfster, toneel-, film- en televisieactrice Isa Hoes was aanwezig en zij gaf een bijzonder krachtige lezing.”

Na een drukke conferentie-dag op zaterdag en een TC Travel Market met meer dan 55 leveranciers uit binnen- en buitenland vond op zaterdagavond traditiegetrouw het galadiner en de jaarlijkse award uitreiking plaats. Op zondagochtend stonden er nog een aantal persoonlijke presentaties op het programma.

The Future Is Ours
Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors Nederland & België: “Dit jaar was het thema van de conferentie ‘The Future Is Ours’. Het thema sluit aan op onze visie en de ambitie voor de onderneming. Grote belangrijke macro thema’s, zoals duurzaamheid, technologie & AI, consumentengedrag en zakelijke & persoonlijke successen werden door externe sprekers belicht.

“Al met al was het een geweldig weekend waar de Travel Counsellors door externe sprekers en hoofdkantoor collega’s zijn geïnspireerd en zijn klaar gestoomd voor de toekomst”, aldus Travel Counsellors.