13 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors lanceert nieuw community platform TC World

Travel Counsellors lanceert nieuw community platform TC World

DEN HAAG - Om meer dan tweeduizend Travel Counsellors en collega’s te verenigen, heeft reisonderneming Travel Counsellors een gloednieuw intern community platform gelanceerd, genaamd TC World. Hierbij is de pandemie de belangrijkste inspiratiebron.


Het community platform is onderdeel van een digitale transformatie die de Travel Counsellors ondergaat. TC World biedt een plek waar de reisadviseurs virtueel met elkaar in gesprek kunnen en is daarnaast ook het startpunt voor alle Travel Counsellors tools. “We focussen ons altijd op het persoonlijke aspect van onze organisatie en willen iedereen binnen onze community het welbekende TC familiegevoel geven, ook al werken we op afstand van elkaar”, meldt Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors.

Travel Counsellors is zelfverzekerd en optimistisch over de toekomst en heeft daarom besloten te investeren in het community platform. “Met TC World willen we onze online wereld net zo speciaal maken als onze fysieke wereld, en tegelijkertijd het vermogen van onze mensen om te delen en samen te leren verbeteren en versterken”, aldus Van Dam. “Daarnaast biedt het platform één plek waar alles terug te vinden is. Dit werkt efficiënt, is overzichtelijk en helpt de Travel Counsellors om nog meer uit hun onderneming te halen.”