2 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors Rob van Lieshout en Bram Beurskens nummer 1 in Smile Society Top 100

Travel Counsellors Rob van Lieshout en Bram Beurskens nummer 1 in Smile Society Top 100

HAARLEM - Sunny Cars heeft de nieuwe Smile Society Top 100 bekendgemaakt. Volgens de autoverhuurder 'de leukste club van Nederland' waar je elk kwartaal tot 15 procent extra korting op je huurauto kunt verdienen. Dit keer mogen Rob van Lieshout en Bram Beurskens van de Travel Counsellors zich de beste van Nederland noemen. Zij hebben vorige week een autohuurcheque t.w.v. 500 euro in ontvangst mogen nemen.


Sinds 2018 vormen Rob van Lieshout en Bram Beurskens een team aangesloten bij Travel Counsellors. Of dit nu geldt voor hun zakelijke of leisure klanten, voor elke klant wordt de reis tot in de puntjes verzorgd. Het is de eerste keer dat het duo op nummer 1 staat in de Smile Society Top 100. “Wij werken altijd heel fijn samen met Sunny Cars. Het is een onmisbare partner en wij hebben weinig moeite het product te verkopen. Doordat het een all-in product is, verkoopt die auto zich vanzelf”, vertellen Rob en Bram.

Nu Rob net terug is van een weekje Ibiza en Bram een mooie reis naar India in het verschiet heeft staan, is het nog even wachten op de bestemming waar de cheque aan uitgegeven wordt. “Dat het een mooie bestemming gaat krijgen, daar is geen discussie over mogelijk.”

Altijd al in de top 3
Fieneke van Heusden-Bosters, Account Manager Retail & ZRA’s Sunny Cars Nederland, zocht de mannen op in een leuk café in het centrum van Venlo, een plek waar in het verleden door deze Travel Counsellors weleens reisevents werden georganiseerd. “Waar we twee maanden geleden alle drie nog op de Travel Counsellors conferentie een award ontvingen, mocht ik nu de Sunny award overhandigen; de autohuurcheque. Het duo staat altijd in de top 3 en heeft nu eindelijk die nummer 1 plek weten te bemachtigen. Super gedaan heren!”

Voor degenen die het afgelopen kwartaal niet in de Smile Society stonden, heeft Fieneke een tip: “Probeer autohuur de aankomende 3 maanden in elk gesprek mee te nemen. We hebben de teller weer op 0 gezet en begin oktober wordt de nieuwe Top 100 bekend gemaakt. Wie weet sta ik dan wel bij jou op de stoep”, vertelt Fieneke.

In de laatste uitgave van Reisbizz Magazine interviewden wij ZRA-duo Rob en Bram in de Airline Special. Meer weten over de heren? Lees het interview dan nu.