12 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors travel writer wint award met publicatie in het We Love Travel Magazine

Travel Counsellors travel writer wint award met publicatie in het We Love Travel Magazine

DEN HAAG - Vijf reisjournalisten hebben een prestigieuze award gewonnen tijdens de U.S. Travel Association and Brand USA's 2022 IPW Travel Writer Awards competition. Harmke Kraak is al jarenlang één van de vaste travel writers van het We Love Travel Magazine, uitgegeven door Travel Counsellors. Zij won de award Best Trade Publication Article voor haar artikel ‘De magie van Oregon Crater Lake’.


De winnaars werden bekendgemaakt tijdens een mediareceptie van de jaarlijkse internationale beurs in Orlando. U.S. Travel, die de award uitreiking coördineert, ontving meer dan 150 inzendingen van journalisten uit vijf continenten. Het artikel van Harmke bood een uit eigen ervaring geschreven verhaal van haar roadtrip van Portland naar Crater Lake, één van de zeven wonderen van Oregon. De jury vond dat het artikel de juiste snaar raakte en de prachtige natuur en het culinaire aanbod van de staat mooi naar voren bracht. Daarnaast merkte ze op dat de foto’s het stuk echt tot leven bracht.

Tijdens de beoordeling van de inzendingen lag de focus van de jury op artikelen met originele ideeën en uitzonderlijke storytelling skills, evenals op artikelen die lezers zouden inspireren om naar de Verenigde Staten te reizen.

Managing Director Travel Counsellors, Fred van Eijk: “Wij zijn ongelofelijk trots en blij met deze award. Ik wil Harmke van harte feliciteren met deze welverdiende prijs! Het voelt daarnaast als erkenning voor ons We Love Travel Magazine, waarmee wij twee keer per jaar kwalitatieve reisartikelen uitbrengen in print om onze lezers te inspireren voor hun volgende reis.”