13 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors verbreekt record van verkoopresultaten op één dag

Travel Counsellors verbreekt record van verkoopresultaten op één dag

DEN HAAG - Travel Counsellors heeft op vrijdag 23 september een record verbroken met de verkoopresultaten op die dag. De omzet was die dag vier keer zo hoog als dezelfde dag in het recordjaar 2019. 23 september 2022 staat nu in de top 5 van de allerbeste verkoopdagen ooit in de geschiedenis van Travel Counsellors.


Een dag om trots op te zijn, aldus Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors. “Het record is extra bijzonder omdat er in zeventien jaar nog nooit een dag in september hoger is geëindigd dan een vijftigste plek.”

Op de dag voor het record, 22 september, vond de leveranciersdag van Travel Counsellors plaats in Almere. “Je voelt de opgedane energie en inspiratie. Dat we een dag later zo’n mooi record mogen behalen is ongekend en dit verdient een reuze pluim”, gaat Van Eijk verder. “Het toont de ondernemerskracht van onze Travel Counsellors aan en de duurzame groei van hun bedrijven. Dat niet alleen, ook de weerbaarheid in moeilijke tijden en de ijzersterke klantenbinding hebben hieraan bijgedragen.”