13 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors Verkennen Vietnam: ‘Rijke mix van ervaringen’

Travel Counsellors Verkennen Vietnam: ‘Rijke mix van ervaringen’

HANOI - Een groep van acht Travel Counsellors is op studiereis geweest in Vietnam. De groep ging naar Vietnam, een belangrijke bestemming in het portfolio van Travel Counsellors, om inspiratie op te doen. Jeroen de Hart vertelt aan Reisbizz over de trip.


“De reis werd georganiseerd in samenwerking met Turkish Airlines en verschillende lokale partners”, vertelt Business Trainer Jeroen de Hart. “De reis begon in Hanoi waar we een Vespa-tour door de stad en een smaakvolle culinaire ontdekkingstocht hebben gedaan.” De hoogtepunten van de reis waren onder andere “een adembenemende cruise door Halong Bay en een avontuurlijke nachttreinreis van Hanoi naar Lao Chai Sapa.” In Sapa verkende de groep de Muong Hoa-vallei en ontmoette de Black Hmong en Giay minderheden. “Hierdoor kreeg de groep een dieper begrip van de etnische diversiteit van de regio.”

“De reis bood een rijke mix van ervaringen, van de drukte van Hanoi tot de serene rust van het bergachtige gebied. Daarnaast werden diverse hotels bezocht die vaak geboekt worden voor klanten van Travel Counsellors. De focus lag mede op het verkennen van lokale, kleinschalige ervaringen en het stimuleren van duurzaam toerisme”, vertelt de Hart.

De reis zal volgens Jeroen bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening aan de klanten van Travel Counsellors “door het aanbieden van nog meer bijzondere en op maat gemaakte reiservaringen in Vietnam.”