12 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors ziet sterke maand januari

Travel Counsellors ziet sterke maand januari

DEN HAAG - Travel Counsellors Nederland had in januari verkoopcijfers die vergelijkbaar waren met de verkoopcijfers van dezelfde maand in 2019. De gehele maand januari is afgesloten met een verkoop van 80 procent ten opzichte van 2019. Travel Counsellors verwacht dat deze resultaten zich de komende tijd zullen voortzetten.


Zeker in de laatste twee weken van januari zag Travel Counsellors goede verkoopcijfers. Vrijdag 22 januari was zelfs de derde beste dag in de 17-jarige geschiedenis van de organisatie. In de eerste dagen van februari heeft Travel Counsellors ruim boven de 100 procent ten opzichte van 2019 geboekt.

Wat opvalt zijn de aanzienlijk hogere reissommen en een hoger aantal deelnemers per reis, inclusief grote groepen en de terugkeer van MICE. Er worden voor de winter veel reizen geboekt naar zonnige bestemmingen als Curaçao, Bonaire, Aruba, de Malediven en de Verenigde Arabische Emiraten, maar ook IJsland is populair. Voor het voorjaar en de zomer wordt er veel geboekt naar Spanje, Griekenland, Italië, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.