9 mei 2024
Thumbnail voor TravelXL Katwijk in nieuw jasje met TUI Partner Label

TravelXL Katwijk in nieuw jasje met TUI Partner Label

KATWIJK - Een delegatie van het TUI-salesteam kwam donderdag 21 juni naar Katwijk om eigenaar en medewerkers van TravelXL Katwijk, Roeland van den Oever, te feliciteren met zijn nieuwe winkel én met het TUI Partner Label.


TravelXL Katwijk is onlangs twee deuren verderop verhuisd, in een geheel nieuw jasje gestoken en feestelijk geopend. In de etalage prijkt nu een Narrow casting scherm van TUI, een echte eyecatcher.

Het reisbureau in Katwijk is samen met Reisbureau Opmeer en TravelXL Reisbureau Mathé de Groot één van de drie pilot kantoren van het nieuwe concept van TUI. “Wij zijn verheugd dat we deze pilot starten met deze drie topwinkels. Roeland is met zijn reisbureau een voorbeeld van een local hero en we zijn trots dat we onze samenwerking intensiveren. En wat is het een mooi reisbureau, met goede reisprofessionals in een inspirerende setting”, aldus Dimitri Joannides, Salesmanager TUI Retail Partners.

Trots op partnerschap
De eigenaar van het reisbureau in Katwijk is blij met de samenwerking: “Ik vind het een enorme beloning dat je jarenlang een goede relatie met elkaar hebt en dat we dit nu kunnen omzetten tot een partnerschap”, vertelt Roeland van den Oever aan Reisbizz. Het team van TravelXL opereerde 35 jaar lang vanuit het oude vertrouwde pand. Roeland kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. “Ik ben hartstikke trots dat we dit traject in gaan met elkaar en dat wij de pilot mogen draaien.”

Transitie
TUI speelt met dit TUI Partner Label onder andere in op de transitie van brochures naar digitale inspiratie. TUI Partners kunnen het TUI Partner label gebruiken en hebben een Narrow Casting scherm van TUI in de etalage. Naast content van TUI kan de partner ook eigen content op de schermen tonen. De partners hebben korte lijnen met het Customer Services Center en kunnen gebruik maken van de Marketing Portal van TUI. “Bij goed verloop van deze pilot zullen we het aantal TUI Partners uitbreiden met echte TUI-ambassadeurs”, vervolgt Joannides.