10 mei 2024
Thumbnail voor TUI breidt aanbod Bonaire uit met Delfins Beach Resort

TUI breidt aanbod Bonaire uit met Delfins Beach Resort

RIJSWIJK - TUI breidt per 1 november a.s. het aanbod op Bonaire uit met het Delfins Beach Resort Bonaire. De reisorganisatie merkt dat de Caribische bestemming steeds meer in de belangstelling staat bij Nederlandse vakantiegangers en besluit daarom meer in te zetten op de bestemming.


“Delfins Beach Resort is een mooie toevoeging aan ons portfolio in het hogere segment”, zegt Manfred Lahey, Head of Product Sun & Beach TUI Nederland. “Ze bieden net dat tikkeltje meer, met het prachtige magna zwembad, de enorme fitnessruimte, het duikcentrum binnen handbereik en de culinaire pareltjes Brass Boer en het oriëntaalse restaurant Senang. Kortom, een perfecte locatie voor een perfecte (gezins)vakantie.”

Het resort is beoordeeld met 4+ sterren en beschikt over 1-, 2- en 3-kamerappartementen. Het ligt direct aan een privé strand en heeft volgens TUI het grootste zwembad en fitnesscentrum van Bonaire. “In ons resort geniet je van de totale Caribische ervaring met het prachtige witte zandstrand en de mogelijkheid om chique te dineren met schitterend uitzicht op zee. We zijn verheugd dat wij vanaf november TUI reizigers kunnen verwelkomen om ze deze ervaring te geven en ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen”, voegt Niels Roseboom, Sales & Revenu Manager van Delfins Beach Resort, daar aan toe.

Het Delfins Beach Resort is vanaf nu boekbaar bij TUI.