10 mei 2024
Thumbnail voor TUI breidt aanbod stedentrips uit met twee nieuwe bestemmingen naar de zon

TUI breidt aanbod stedentrips uit met twee nieuwe bestemmingen naar de zon

RIJSWIJK - TUI breidt het aanbod stedentripbestemmingen uit en lanceert deze zomer twee nieuwe bestemmingen richting de zon: het Griekse Thessaloniki en het Israëlische Tel Aviv. TUI geeft aan met de uitbreiding van het aanbod in te spelen op de toenemende vraag naar culturele steden.


Volgens de touroperator zijn stedentrips aan een grote inhaalslag bezig sinds het einde van de pandemie. TUI geeft aan dat de bekende metropolen, zoals Londen en Parijs, nog steeds veruit het best scoren, maar dat er ook een toenemende groep reizigers is die liever een minder bekende stad bezoekt. Om deze reden heeft de touroperator dan ook besloten om zijn aanbod aan stedentrips uit te breiden met deze cultuursteden.

Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, herbergt tal van monumenten en musea van de Griekse oudheid, maar is ook een bruisende studentenstad. Het "swingende" Tel Aviv, ‘de witte stad’ door zijn vele gebouwen uit de jaren dertig, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad staat daarnaast bekend om haar overweldigende strand- en uitgaansleven.

In totaal biedt TUI nu 33 steden aan.