15 april 2024
Thumbnail voor TUI breidt golfaanbod uit: Golfbreaks dichtbij huis

TUI breidt golfaanbod uit: Golfbreaks dichtbij huis

Na twee jaar actief te zijn in de golfmarkt met all-in-one golfvakanties, heeft TUI tijdens de Holland Golfshow een nieuw product gelanceerd: Golfbreaks dichtbij. Ter introductie van het nieuwe aanbod geeft TUI tijdelijk korting bij het boeken van de golfvakanties.

“In de zomermaanden is het vaak heerlijk golfweer dichtbij huis. Waarom zou je dan in het vliegtuig stappen voor een golfvakantie?”, vroegen Reinier Boss, Productmanager TUI Golf, en zijn collega’s zich af. Zo is het idee voor ‘Golfbreaks dichtbij’ geboren. “Een geweldige aanvulling op onze golfreizen die we met het vliegtuig aanbieden. Er staat nu een goed fundament voor de zomer van 2024 dat in de komende periode verder uitgebreid zal worden”, aldus Boss.

Steeds meer golfers weten volgens de reisorganisatie de weg te vinden naar een betaalbare en complete golfvakantie van TUI. “Vooral het boekingsproces, de flexibiliteit en het complete pakket, inclusief vlucht worden als positief ervaren.” Binnen het aanbod van ‘Golfbreaks dichtbij’ zijn voor golfers bekende locaties te boeken zoals het Five Nations Golfhotel in de Belgische Ardennen, Hotel du Golf Clervaux in Luxemburg en Das Vesper net over de grens in Duitsland. “Culinair genieten? Dat kan met een Michelin sterrendiner in Boutique Hotel ’t Lansink, De Bloemenbeek of Kaatje bij de Sluis waar gastronomie en gastvrijheid hand in hand gaan tijdens een culinaire Golfbreak”, laat TUI weten.

Introductieprijs
Ter introductie van het nieuwe product zijn alle golfbreaks in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Noord-Frankrijk “extra scherp geprijsd”. Bij boekingen vóór 19 april geldt daarbovenop een korting van 25 euro per boeking op een shortbreak. Tot slot brengt TUI tijdelijk geen boekingskosten in rekening. “Zo bespaar je al snel tientallen euro’s op een paar dagen weg en hou je geld over voor een lekker hapje en drankje op de 19e hole.”

Het aanbod shortbreaks is te vinden via www.tui.nl/sports/golf.

Op de hoofdfoto: Het TUI Golfteam tijdens de Holland Golfshow met vlnr: Bobby van Polanen Petel - Accountmanager TUI Sports, Elna Hartog - TUI Retail Sales & Service Lead, Reinier Boss - Productmanager TUI Golf , Karin van der Schaft - TUI Retail, Robin Ooms - Account Executive TUI Golf en Willem Kruysifix - TUI PGA pro

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.