19 april 2024
Thumbnail voor TUI Citytrips New York voor kerst en oud & nieuw 2024 al boekbaar

TUI Citytrips New York voor kerst en oud & nieuw 2024 al boekbaar

TUI is dit jaar vroeg met het boekbaar stellen van stedentrips tijdens de feestdagen. Voor 'City Trips New York' geldt dat de gehele kerst en oud & nieuw 2024 periode nu al boekbaar is. "Vroeg boeken loont, zeker voor de zeer gewilde kerstperiode", geeft TUI aan in een bericht aan haar verkopende partijen.

Meer tips
TUI geeft de reisagent nog meer handige tips. Zo is het vanaf heden voor de reisagent mogelijk om zelf een boeking te annuleren in TRIPS.  Dit betekent dat zowel Flight Only als pakketboekingen zelf geannuleerd kunnen worden zonder hiervoor te hoeven bellen. 

De tweede tip gaat over het vinden van een PNR om bijvoorbeeld stoelreserveringen voor de klant te kunnen maken. Wanneer je als reisagent van een boeking het PNR van de airline wilt weten, kun je dit vinden in TUI Online. "Het PNR staat vaak al op het tweede scherm bij de vluchtinformatie. Als het PNR hier niet vermeld staat, kun je in de mededeling in de boeking teruglezen wanneer het PNR bekend wordt gemaakt. Vaak ontvang je deze bij de e-tickets", aldus TUI.

Deze en meer instructies zijn terug te vinden op TUI Know How / FAQ (via TUI Online).