19 juni 2024
Thumbnail voor TUI en LINDA. gaan samen reizen organiseren

TUI en LINDA. gaan samen reizen organiseren

RIJSWIJK - TUI gaat samen met LINDA. reizen organiseren. Op het programma staan nu twee citytrips, één naar Madrid en één naar Berlijn, en een healthtrip naar Zakynthos. De reizen worden verzorgd door TUI en uitgezocht door LINDA. De reizen zijn inclusief vlucht, transfer, logies en ontbijt.


TUI en LINDA. werken al jaren samen. Zo vloog er in 2017, ter ere van de 150e editie, een speciaal LINDA. vliegtuig met 150 lezers naar Milaan. “Bij dit partnership staat kwaliteit voorop, iets dat beide merken hoog in het vaandel hebben”, melden de partijen. Voor de aankomende reizen verzamelt de redactie van LINDA. alle must-go adressen van de verschillende bestemmingen, die op een routekaart op de hotelkamer klaarliggen. De reizen kunnen geboekt worden via linda.nl/trips.

“De jarenlange samenwerking tussen TUI en LINDA. krijgt met deze reizen een extra dimensie”, meldt Arjan Kers, managing director TUI. “We vullen gezamenlijk een wens in die we beide op de verlanglijst hadden staan; een selectie unieke reizen, verzorgd door TUI en verrijkt door LINDA. We herkennen ons in de doelgroep die kwaliteit en fun combineert.”

De eerste reis is de citytrip naar Madrid van 1 t/m 3 april 2022. Naast de vliegreis, logies en ontbijt en de transfer naar een hotel ontvangen reizigers vanaf 449 euro ook shoptips, een glas bubbels onderweg, OV-pas en een LINDA.magazine. De all inclusive reis naar Zakynthos is van 22 t/m 29 april  2022 en vanaf 1299 euro p.p. De tweede citytrip naar Berlijn vanaf 349 euro is van 13 t/m 15 mei 2022 waar je met de trein heen reist.