15 april 2024
Thumbnail voor TUI fly viert Fins feestje rond naamgeving Boeing 737 MAX

TUI fly viert Fins feestje rond naamgeving Boeing 737 MAX

TUI fly heeft één van haar Boeing 737 MAX 8’s woensdag officieel ‘Ivalo’ gedoopt. Vanwege de doopceremonie voerde TUI fly woensdag een speciale feestvlucht uit naar Ivalo, met aan boord medewerkers, reisagenten, prijswinnaars, partners en pers.

Managing Director TUI België/Nederland Arjan Kers was op de feestelijke vlucht aanwezig. “Scandinavië wordt steeds populairder”, zegt Kers tijdens zijn welkomstwoorden via de intercom. “Ivalo is écht een topper aan het worden. Ivalo is ver naar het noorden en daardoor heel sneeuwzeker. De regio is bij uitstek geschikt voor leuke winteractiviteiten, waar in de markt veel vraag naar is.”

Hoewel de naam Ivalo al sinds juni 2021 op de PH-TFT prijkt, zag de luchtvaartmaatschappij nu pas gelegenheid om een naamgevingsceremonie te organiseren in Fins Lapland.

De Europese TUI-vloot bestaat uit zes Boeing 737 MAX 8’s. Die dragen allemaal de naam van één van de vakantiebestemmingen die TUI fly aanvliegt: Boa Vista (PH-TFN), Antalya (PH-TFO), Lanzarote (PH-TFP), Ivalo (PH-TFT), Hurghada (PH-TFU) en Santorini (PH-TFR).