10 mei 2024
Thumbnail voor TUI kondigt nieuwe campagne aan: ‘Live happy’

TUI kondigt nieuwe campagne aan: ‘Live happy’

RIJSWIJK - TUI lanceert de nieuwe campagne ‘Live happy’. Met de campagne wil de reisorganisatie laten zien dat vakanties je leven verrijken en je gelukkiger maken. Daarnaast introduceert TUI een nieuwe frisse ‘look and feel’ waarbij de bekende TUI Smile een belangrijke plek krijgt. “De Smile staat voor plezier, het avontuur en de onvergetelijk momenten als je op vakantie bent.”


Door de noodgedwongen annuleringen en steeds wijzigende reisadviezen, was voor TUI zichtbaarheid en heldere communicatie belangrijker dan ooit. Met de nieuwe campagne wil TUI invulling geven aan de nieuwe internationale brand purpose. “Vakantie maakt je gelukkig en verrijkt je leven”, aldus de reisorganisatie. “Vakantie gaat om die onvergetelijke momenten en daaraan werkt de grootste reisorganisatie van Europa graag mee.

Met een frisse blik op de nieuwe reiswereld wil TUI, naast de trouwe klanten voor strandvakanties, ook de ‘one-stop-shop’ zijn voor klanten die een ander type vakantie overwegen. TUI wil vaker in het leven van vakantiegangers voorkomen en hen onvergetelijke momenten laten beleven, door het aanbieden van een grote variatie aan vakanties met bijbehorende flexibele garanties.

“Vrijwel iedereen weet dat je bij TUI terecht kunt voor een vakantie naar de zon, maar de campagne benadrukt dat we een ideale vakantie hebben voor iedereen”, stelt Frans Leenaars, CMO Western Region TUI. “Van stedentrip tot cruise en van rondreis tot wintersport. En nog altijd met de vertrouwde glimlach.”