20 april 2024
Thumbnail voor TUI opent zevende vestiging in Limburg met TUI Shop in Beek

TUI opent zevende vestiging in Limburg met TUI Shop in Beek

RIJSWIJK - TUI opent aanstaande vrijdag 17 maart de deuren van de zevende Limburgse vestiging van het bedrijf. In Beek opent in Makado, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg, een nieuwe TUI Shop. Tijdens een feestelijk openingsweekend nodigt TUI iedereen uit om onder het genot van een hapje en een drankje de winkel te komen bekijken. Ook zijn er het gehele weekend winacties en (reis)prijzen te winnen.


De TUI shop in Beek is volgens Suzanne Goossen, Head of Retail TUI Nederland, prachtig geworden. “Op een toplocatie hoort dan ook een top vestiging. Het is een plek waar je onder het genot van een kopje koffie inspiratie op kunt doen voor je vakantie, maar waar je ook in alle privacy een mooie reis kunt laten samenstellen. En deze shop heeft echt een regiofunctie. Klanten kunnen er ook reizen boeken met vertrek vanaf Maastricht, Duitsland en België. Vanaf deze week is het ook mogelijk om een pakketreis te boeken met vertrek vanaf Antwerpen. Samen met ons brede aanbod aan reizen zijn dat de perfecte ingrediënten om onze Limburgse klanten te bedienen.”

Online en offline naast elkaar
Het is een bewuste keuze van de reisorganisatie om te investeren in de reisbureaus als belangrijk onderdeel van de omnichannel strategie. “In deze strategie bestaan online en offline naast elkaar. De 140 shops verdeeld over heel Nederland geven het merk een gezicht en staan dichtbij de klant. En die klant weet het reisbureau (weer) steeds meer te vinden. Mensen hebben behoefte aan zekerheid, persoonlijke aandacht en advies.”

Met de nieuwe vestiging in Beek heeft TUI zeven vestigingen in Limburg: TUI Maastricht Stationsstraat, TUI Maastricht Brusselsepoort, TUI Sittard, TUI Roermond, TUI Heerlen en TUI Venlo.

Feestelijk openingsweekend
Tijdens het feestelijke openingsweekend (vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart) zijn er verschillende acties voor het publiek. “In de flying tower kunnen verschillende (reis)prijzen gewonnen worden, waaronder reischeques van 250,- euro. In de photobooth maak je samen met je kind, gezin of vrienden de leukste reisfoto’s en gedurende de hele maand betaal je geen boekingskosten bij het boeken van een reis”, aldus de reisorganisatie.