19 juni 2024
Thumbnail voor TUI Sports lanceert golfreizen: ‘Unieke formule die alles in zich heeft om een succes te worden’

TUI Sports lanceert golfreizen: ‘Unieke formule die alles in zich heeft om een succes te worden’

RIJSWIJK - TUI Nederland lanceerde afgelopen weekend TUI Golfreizen op de Nick Faldo golfbaan van het Cornelia Diamons Golf Resort & Spa in het Turkse Belek. Arjan Kers, General Manager, ging samen met Frans Leenaars, CMO Western Region, Reismedia-eigenaar Rob Somsen en zo'n dertig reisagenten de baan in om dit heuglijke moment te vieren.


“Een TUI vakantie boeken en dan als extra bagage je golftas meenemen. Duizenden golfers doen dat vandaag de dag. Met TUI Golfreizen is dat niet meer nodig”, aldus Kers. “We ontzorgen deze klanten door ze een compleet verzorgde golfreis te bieden die je helemaal naar eigen wens samenstelt. Het is een unieke formule die alles in zich heeft om een succes te worden.”


TUI-directeur Arjan Kers en Reismedia-eigenaar Rob Somsen liepen (en reden) samen een rondje van negen holes.

TUI Sports lanceert eerst een aantal verschillende bestemmingen voor de golfreizen in Spanje (Malaga en de Canarische eilanden), Portugal (Algarve) en Turkije (Belek). De komende maanden worden hier andere bestemmingen aan toegevoegd met onder andere Marokko, Aruba, Curaçao en winterbestemmingen als de Dominicaanse Republiek, Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten.

Keuze aan de klant
Een golfreis bij TUI Sports is altijd inclusief vlucht, greenfees, verblijf, privétransfer of huurauto en is makkelijk zelf samen te stellen. De keuze is helemaal aan de klant en er zijn geen vooraf bepaalde pakketten met verplichte banen. Ook een extra greenfee, de (golf)bagage of de aanvraag voor een buggy is eenvoudig te regelen.

Er is een ruime keuze aan hotels, waaronder de eigen TUI hotels van RIU, Robinson en TUI Blue. Alle hotels liggen op korte afstand van de golfbanen of het zijn resorts die direct aan de golfbaan liggen. En omdat het een pakketreis is, biedt dit met de TUI garanties klanten extra zekerheid.