19 april 2024
Thumbnail voor TUI trekt met salesrun door het hele land

TUI trekt met salesrun door het hele land

TUI rijdt van half maart tot eind april met een groot aantal collega’s door het hele land om hun retailpartners te bezoeken. Naast het bijkletsen, nemen de TUI-collega’s nog een leuke verrassing mee om de reisagent in het zonnetje te zetten.

Het TUI Salesteam zal, met extra versterking van collega’s van verschillende afdelingen, van 18 maart tot 26 april het land doortrekken. Ook hoofden van alle productafdelingen, zoals Manfred Lahey, aangevuld met productmanagers vanuit alle teams sluiten aan bij de salesrun. “Vanuit ons Customer Services Center bezoekt ook Ron van Munster met een deel van zijn team en teamleaders de nodige reisbureaus. Ook de collega’s van Health & Safety en Communicatie gaan mee het land door. Dus ook Petra Kok is zéker van de partij tijdens deze Salesrun”, aldus de reisorganisatie.

Dimitri Joannides, Sales Manager Channelmanagement Retailpartners, benadrukt het belang van persoonlijk contact. “Het is waardevol om kort te kunnen bijpraten met de nodige nieuwtjes en we zijn vooral benieuwd naar input vanuit de reisagent. Tijdens deze salesrun zetten wij de reisagent ook in het zonnetje en komen we niet met lege handen. Wat we precies meebrengen? Dat blijft nog even een verrassing.”

Het salesteam is momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen. “Alle ‘salesrunners’, zowel in Enschede als in Rijswijk, worden voorzien van de nodige informatie, routes worden uitgestippeld én natuurlijk wordt iedereen ‘bevoorraad’ zodat de presentjes op alle reisbureaus met veel plezier uitgedeeld kunnen worden.”

“Vanzelfsprekend staat de klant altijd voorop”, aldus Dimitri, “dus als de timing niet ideaal is, laten we alleen het TUI-pakketje met het laatste nieuws en een zomerse attentie achter. Alle TUI-collega’s kijken er enorm naar uit om vanaf 18 maart het land door te reizen en onze retailpartners een kort bezoek te brengen.”