9 mei 2024
Thumbnail voor TUI voegt Albanië toe als nieuwe zomerbestemming

TUI voegt Albanië toe als nieuwe zomerbestemming

RIJSWIJK - Albanië wordt de nieuwe zomerbestemming van TUI. De reisorganisatie gaat Albanië breed in de markt zetten, met strandvakanties, losse tickets, rondreizen en citytrips naar de hoofdstad Tirana.


Vanaf mei tot en met september 2024 vliegt TUI fly twee keer per week op hoofdstad Tirana. Manfred Lahey, Head of Product Sun & Beach TUI Nederland, noemt het land een onontdekte parel. “Albanië is voor ons een waardevolle toevoeging, met de ligging aan de Ionische en de Adriatische Zee is het een perfecte zonbestemming. Maar ook aan cultuur en prachtige natuur geen gebrek. Het is een veelzijdige bestemming. Samen met de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ben ik ervan overtuigd dat deze nieuwe bestemming veel mensen zal aanspreken.”

Rondreizen
Naast strandvakanties gaat TUI ook verschillende rondreizen aanbieden. Zowel in groepsverband, met deskundige Nederlandssprekende reisleiding, als individueel waarbij reizigers met eigen gezelschap en een huurauto het land gaat verkennen. En er wordt gewerkt aan een rondreis speciaal voor gezinnen met kinderen.

Tirana, de hoofdstad van Albanië, mag volgens de reisorganisatie niet ontbreken in het aanbod. Het stedentripprogramma wordt op dit moment samengesteld.

Boeken
Naar verwachting is Albanië voor strandvakanties vanaf eind augustus boekbaar bij TUI. Losse tickets, rondreizen en stedentrips volgen volgens de reisorganisatie eind september.