10 mei 2024
Thumbnail voor TUI wint voor derde jaar op rij Shopping Award

TUI wint voor derde jaar op rij Shopping Award

RIJSWIJK - In Huis ter Duin in Noordwijk werden tijdens een feestelijke gala-avond gisteravond voor de 21ste keer de Shopping Awards uitgereikt. TUI won de award in de categorie reisaanbieders. Een trots TUI-team nam de award in ontvangst. De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie.


TUI wint voor het derde jaar op rij de award. “Het is fantastisch dat we ook dit jaar de Shopping Award in ontvangst mogen nemen. Het is een geweldige erkenning van onze klanten en vakexperts voor het werk van al onze teams die dag in dag uit werken aan het optimaliseren van onze digitale dienstverlening”, laat Arjen de Mik, Head of e-Commerce bij TUI, weten.

Voor het winnen van de award werd de achterban van TUI de afgelopen weken opgeroepen te stemmen op hun site en een rapportcijfer achter te laten. Daarnaast beoordeelden ruim 700 vakexperts vijf willekeurig geselecteerde deelnemers. Hierbij konden vakexperts geen oordeel geven binnen de branche waar zij zelf werkzaam zijn. Zowel de publieksstemmen als het oordeel van de experts telden voor 50 procent mee in het eindoordeel.