19 juni 2024
Thumbnail voor TUI zamelt geld in voor Turkije en Syrië én verdubbelt iedere euro

TUI zamelt geld in voor Turkije en Syrië én verdubbelt iedere euro

SCHIPHOL - Na de verwoestende aardbeving in Zuidoost-Turkije en Syrië heeft de TUI Care Foundation een Emergency Relief Fund Appeal gelanceerd voor getroffen lokale gemeenschappen. Mensen kunnen via de website van de TUI Care Foundation een donatie doen. Én het mooie nieuws is: TUI Care Foundation verdubbelt iedere donatie!


TUI heeft een samenwerking met UNICEF en daarom gaat elke donatie rechtstreeks naar de noodhulp die door UNICEF te plaatste wordt geboden.

Sebastian Ebel, CEO van de TUI Group, schrijft op zijn LinkedIn: “Wij van TUI hebben nauwe banden met veel gebieden in Turkije en we delen het verdriet van onze Turkse vrienden en partners. We hopen allemaal dat de lopende reddingsmissies levens kunnen redden.”

Petra Kok, woordvoerder TUI Nederland, roept haar volgers op om te doneren. Zo schijft zij op haar LinkedIn: “De TUI Care Foundation is een inzamelingsactie gestart en zal elke donatie verdubbelen. Dus als jij 20 euro doneert, verdubbelt de TUI Care Foundation het bedrag tot 40 euro. Het ingezamelde geld gaat naar noodhulp ter plaatse en is vooral gericht op de ondersteuning van gezinnen en kinderen.”

Petra vervolgt: “Ze hebben meer aan geld dan aan spullen. Dit kan snel en makkelijk naar de getroffen regio zodat het snel bij de mensen in nood terecht komt. Ik heb gedoneerd, doe jij dat ook? Dank je wel alvast.”

Mensen kunnen via deze link doneren.