10 mei 2024
Thumbnail voor TUI zet Turkije terug op de kaart met speciale vlucht voor genodigden

TUI zet Turkije terug op de kaart met speciale vlucht voor genodigden

RIJSWIJK - TUI vliegt deze zomer na twee jaar weer naar Turkije. Vanaf april zal de touroperator gaan vliegen naar Antalya (vanaf 1 april), Dalaman (vanaf 22 april) en Bodrum (vanaf 24 april). Alle reden voor de touroperator voor een opvallende actie om Turkije weer helemaal op de kaart te zetten. In maart vult TUI een vlucht met allemaal genodigden om dit ter plaatse te vieren.


Volgens de touroperator is de terugkeer naar Turkije vooral voor de Nederlandse vakantiegangers prachtig nieuws. En dat wil TUI vieren. “Samen met onze reizigers, de reisagenten, collega’s en hoteliers”, meldt Manfred Lahey, Head of product Flight Holidays TUI. “We gaan dat groots aanpakken door onze Boeing 737MAX met de naam ‘Antalya’ helemaal te vullen met genodigden om dat ter plaatse te gaan vieren.” Op donderdag 31 maart aanstaande gaat de speciale vlucht en in het weekend vliegt de groep weer terug.

“Turkije is een vakantieland dat we hebben gemist de afgelopen twee zomers”, aldus Lahey. “Turkije heeft een grote selectie aan uitstekende all inclusive hotels, een gastvrije bevolking en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. En deze zomer gaan we er weer heen!”

Binnenkort maakt TUI meer bekend over de actie.