13 mei 2024
Thumbnail voor Untamed Travelling verwelkomt Lieke Luxembourg als accountmanager

Untamed Travelling verwelkomt Lieke Luxembourg als accountmanager

HORSSEN - Lieke Luxembourg gaat met ingang van 16 mei aan de slag bij Untamed Travelling. Na een jarenlange carrière bij Travel Counsellors en een kort avontuur bij het Israëlisch Bureau voor Toerisme zal Lieke het groeiende team van de maatwerkspecialist komen versterken.


In haar nieuwe functie als Accountmanager zal Lieke de marketingafdeling compleet maken en het nieuwe aanspreekpunt zijn voor de retail. “Ik ken Untamed Travelling natuurlijk al een hele tijd en ben al jaren fan”, vertelt Lieke. “Deze combinatierol van marketing en contactpersoon naar de branche toe pas denk ik perfect bij mij. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan.”

Naast het contact met de reisagent en het uitbreiden van samenwerkingen internationaal, zal Lieke ook (mede) verantwoordelijk zijn voor studiereizen, beurzen, evenementen en productpresentaties.

“Met Liekes rijke marketingervaring en uitgebreide netwerk in zowel de Nederlandse als Belgische reiswereld, is zij de perfecte persoon om Untamed Travelling B2B te vertegenwoordigen”, aldus Operational Manager Joyce Janssen. “Wij verwelkomen haar met open armen.”