20 april 2024
Thumbnail voor Virtuoso Culture Award 2021 voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Virtuoso Culture Award 2021 voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam

AMSTERDAM- “We kunnen niet trotser zijn dan te kunnen meedelen dat we zijn erkend voor onze projecten, waaronder het Artists in Residence initiatief, door de Virtuoso Luminaries, Legends en Leaders Recognition te winnen tijdens de 2021 Virtuoso Travel Week in Las Vegas,” meldt General Manager Emmy Stoel.


Het afgelopen jaar is erg zwaar geweest voor de reisindustrie en ondanks deze moeilijke tijden, is Sofitel Legend The Grand Amsterdam zich blijven inzetten voor de (lokale) gemeenschap door genereuze bijdrages en initiatieven te leveren.” Dit waren de woorden van de presentator van de avond tijdens het aankondigen van de winnaar!

Virtuoso Travel Network
Virtuoso Travel Network is een samenwerking van reisbureaus die verbonden zijn met ’s werelds beste luxe hotels uit de Verenigde Staten met een wereldwijd bereik. “Jullie inspanningen om anderen binnen de lokale gemeenschap bij te staan door kennis te delen en de kunstwereld te ondersteunen op zulke creatieve manieren zijn uitmuntend,” aldus Matthew D. Upchurch, Chairman en CEO van Virtuoso.

Artists in Residence project
Sinds afgelopen zomer heeft The Grand verschillende kunstenaars uitgenodigd om te werken aan een nieuw kunstwerk in de speciale Artists in Residence Suite.
“Eén van de culturele projecten waar we enorm trots op zijn, is het Artists in Residence project,” beaamt Virtuoso veteraan Kees Hogetoorn van The Grand. “Met dit project steunen we de tijdens COVID-19 getroffen kunstwereld.” Aan het einde van het project worden de kunstwerken geëxposeerd in het hotel om vervolgens te worden geveild voor een goed doel dat in het teken staat van de kunstsector.