24 juni 2024
Thumbnail voor Voigt Travel breidt uit met fly & drive reizen naar Canada

Voigt Travel breidt uit met fly & drive reizen naar Canada

AMSTERDAM - Voigt Travel voegt vanaf deze maand Canada toe aan haar bestemmingen en start daarvoor een strategische samenwerking met GoCanada. Hierdoor weet de reisorganisatie ultieme reisroutes te creëren voor de wildlife- en natuurliefhebber, maar ook voor de rustzoeker. Deze zomer trapt Voigt Travel de nieuwe bestemming af met fly & drive reizen naar Newfoundland en Yukon.


Voigt Travel heeft al geruime tijd de wens om Canada toe te voegen aan het portfolio, mede door de vele overeenkomsten met Scandinavië en IJsland. “Door de ligging is het niet alleen landschappelijk gezien maar ook qua klimaat en wildlife zeer passend”, stelt Marloes Meijer, Managing Director van Voigt Travel. “Door de samenwerking met GoCanada kunnen we de bestemming gezamenlijk verder ontwikkelen de komende jaren en reizigers naar de ongebaande paden van Canada brengen. Dat we in Naarden praktisch buren zijn maakt onze samenwerking alleen maar eenvoudiger.”

Twee rondreizen
Voigt Travel kiest bewust voor bestemmingen waar niet alle toeristen naartoe gaan, zodat reizigers echt kunnen genieten van ongerept Canada en de exclusieve rust die deze bestemming te bieden heeft. Momenteel kunnen reizigers kiezen uit een 24-daagse rondreis door Yukon en Alaska, die bekend staat om de ruige en indrukwekkende natuur, en een 16-daagse rondreis in Newfoundland, de regio die uitblinkt door de bergen, watervallen, langsdrijvende ijsbergen, vuurtorens en veel wildlife.

Voigt Travel heeft als doel het Canada aanbod verder uit te breiden als een bestemming in zowel de winter- als zomerperiode. Uitbreiding van het bestemmingsaanbod gebeurt onder strenge voorwaarden die de reisorganisatie hanteert voor duurzaam en verantwoord reizen.