20 juli 2024
Thumbnail voor Win een overnachting in ‘The Grand Kuip Hotel’ met Prijsvrij

Win een overnachting in ‘The Grand Kuip Hotel’ met Prijsvrij

Altijd al eens een nachtje willen doorbrengen in het stadion van Feyenoord? Dan heeft Prijsvrij een leuke winactie voor jou.  De reisaanbieder lanceert de actie 'The Grand Kuip Hotel': een unieke actie waarbij twee Feyenoord-supporters de kans krijgen om te overnachten in het legendarische voetbalstadion De Kuip.

De actie van shirtsponsor Prijsvrij geeft supporters de mogelijkheid om een unieke overnachting in De Kuip te winnen, waar een skybox speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een hotelkamer. Daarbovenop krijgen de winnaars ook een luxe diner, ontbijt én een exclusieve rondleiding door het stadion aangeboden.

De actie The Grand Kuip Hotel wordt aangeprezen door Feyenoord-spelers Santiago Gimenez, Gernot Trauner en Justin Bijlow, evenals de Bekende Nederlanders Eljero Elia en Qucee.

"Prijsvrij is verheugd om de lancering van 'The Grand Kuip Hotel' aan te kondigen: een geweldige ervaring in het stadion De Kui”, vertelt Director Marketing Mathijs Bos van Prijsvrij. “Prijsvrij biedt de mogelijkheid voor supporters om op deze manier te overnachten in De Kuip. Bovendien werken de Feyenoord-spelers als merkambassadeur actief mee om supporters te enthousiasmeren voor deze unieke kans en zo de wereld van sport en gastvrijheid bij elkaar te brengen. Hiermee wordt de verbinding tussen supporters en Prijsvrij nog sterker.” Deelnemen aan deze actie kan via de website. Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen en kans te maken op deze exclusieve overnachting in De Kuip.