9 mei 2024
Thumbnail voor Win vliegtickets met nieuwe campagne Air Europa en Miles Attack

Win vliegtickets met nieuwe campagne Air Europa en Miles Attack

LLUCMAJOR - Air Europa is een campagne gestart met Miles Attack waarmee reisagenten kans maken om vliegtickets te winnen. Onder de campagne valt een zogenoemde Booster campagne en een winactie voor reisagenten die de meeste tickets via Air Europa boeken.


Miles Attack is een loyalty programma waarmee reisagenten via de Miles Attack punten (miles) kunnen sparen. Deze gespaarde miles kunnen vervolgens ingewisseld worden voor producten, services of geld op de Milesattack creditcard. In samenwerking met Air Europa lopen er nu twee acties waarmee reisagenten extra miles sparen en kans maken op gratis vliegtickets.

Booster en winactie
Gedurende de campagne kunnen reisagenten een maand lang hun miles verdriedubbelt krijgen op alle boekingen van Air Europa die ze registreren op het Miles Attack programma. Daarnaast wordt er een winactie gehouden waarbij twee vliegtickets worden geloot tussen de top tien reisagenten met de meest geregistreerde boekingen. De winnaar mag één persoon meenemen.

Extra miles
De periode van extra miles sparen valt tussen 10 mei en 10 juni. Zo krijgen de reisagenten 300 miles (normaal 100 miles) per ticket voor een korteafstandsvlucht en 600 miles (normaal 200 miles) voor een langeafstandsvlucht. Alle voorwaarden van de campagne kunnen worden teruggevonden op de website van Miles Attack.