21 februari 2024
Thumbnail voor Winnaarsreis Euram en Reisbizz Society naar Catalonië van start

Winnaarsreis Euram en Reisbizz Society naar Catalonië van start

SCHIPHOL - Leden van de Reisbizz Society konden vorig jaar september meedingen naar een plek op één van de winnaarsreizen van Euram. Eén van de opdrachten was om een Journey te maken met als voorbeeld de ‘Grand Tour van Catalonië’. Vandaag, zaterdag 15 april, is het zover en vliegt Reisbizz samen met Danielle Goedkoop en tien gelukkige winnaars naar het Spaanse Catalonië.

 


De groep reisagenten verdienden niet zomaar een plek op de winnaarsreis van Euram. Het volgen van een webinar, zelf een zo compleet mogelijk reisvoorstel uitwerken, aangevuld met een intro tekst, eventuele vluchtgegevens en eigen tips vormden de opdracht.

De reis wordt verzorgd door het Catalan Tourist Board waarbij deel twee van de nieuwe Grand Tour van Catalonië wordt gevolgd. Tijdens de reis brengt de groep een bezoek aan de oude Romeinse stad Tarragona, wordt er gefietst en gewandeld en met een kano de rivier de Ebro ontdekt. Naast het genieten van de spectaculaire natuur, culinaire verrassingen, oude visserstradities en uitstekende wijnen, passeren ze kleine bergdorpjes. Onderweg slaapt de groep ook nog in een Parador.

Wie reist er mee?
De gelukkige winnaars zijn: Ronald Franken (Reiscreaties), Nancy de Goede (The Travel Club), Tina Kempenaar (Personal Touch Travel), Karin Bakker (Personal Touch Travel), Nicole Nuijens (The Travel Club), Tenny Jonkers (Travel Counsellors), Rolf Coenjaarts (D-reizen), Cristel Geeris (TravelXL), Djura Willemsma (Internoord Vakanties) en Denise Nauta (TUI).

Wil je ook kosteloos lid worden van de Reisbizz Society? Meld je dan hier aan!