14 april 2024
Thumbnail voor Young ANVR-event 28 maart: ‘Lezingen, workshops, netwerkborrel en brainstormen’

Young ANVR-event 28 maart: ‘Lezingen, workshops, netwerkborrel en brainstormen’

De ANVR organiseert op 28 maart een Young ANVR-event in Leiden. Volgens de Vereniging van Reisondernemingen is Young ANVR ‘the place to be’ voor iedereen die graag zijn of haar netwerk wil verbreden en wil sparren met andere jonge reisprofessionals.

Het eerstvolgende Young ANVR-event vindt plaats op 28 maart in het kantoor van Riskja travel in Leiden en staat helemaal in het teken van teken van persoonlijk leiderschap en werkgeluk. Spreker Raoef Khadjé, zelf trainer, ondernemer en oprichter van Trainer of Greatness & Community Z, neemt aanwezigen mee in de wereld van Generatie Z.

Young ANVR
“Het platform Young ANVR biedt plek aan iedereen die jong is en de ambitie heeft om te groeien en daarmee de reissector van morgen beter, sterker en duurzamer te maken”, laat de ANVR weten. “We organiseren inspirerende lezingen, interactieve workshops, gezellige netwerkborrels, en laten ook voldoende ruimte om met elkaar te brainstormen over actuele onderwerpen om zelf zaken ter discussie te stellen.”

Tijdens een Young ANVR bijeenkomst kiest de ANVR een boeiend en actueel thema dat past bij de Young Professionals. “Reken op nieuwe inzichten die je aan het denken zetten en inspiratie waarmee je op de werkvloer uit de voeten kunt. Kortom: een platform waar je bij aangesloten wilt zijn als jonge reisprofessional!”

Aanmelden kan via de website van de ANVR.