14 april 2024
Thumbnail voor Zeetours Cruises lanceert nieuw initiatief: Maandelijkse ‘Get Together’ webinar

Zeetours Cruises lanceert nieuw initiatief: Maandelijkse ‘Get Together’ webinar

Zeetours Cruises heeft vorige maand de eerste editie van hun ‘Get Together’ georganiseerd. Deze maandelijkse webinar is in het leven geroepen om reisagenten op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het bedrijf.

De eerste editie van de online sessie was volgens Zeetours een groot succes. “Wij waren verheugd om met een groot aantal reisagenten niet alleen essentiële informatie te delen, maar ook waardevolle tips en tricks te geven die hen helpen om het beste uit de cruise-verkoop te halen.” De maandelijkse webinar heeft een wisselend thema waarbij deelnemers actief worden betrokken en aangemoedigd om vragen te stellen. “Zo ontstaat er een levendige en interactieve sfeer”, aldus Zeetours.

Na het enthousiasme van de eerste editie, kijkt Zeetours uit naar de volgende ‘Get Together’ op dinsdag 20 februari met als thema ‘Meet & Greet met reserveringen’. “Tijdens deze sessie geven we uitleg over ons online reserveringssysteem, beschikbaarheid, vluchten en over wat precies is inbegrepen in de prijs. Daarnaast hebben reisagenten de kans om vragen te stellen aan één van onze collega's van de reserveringsafdeling.” Diverse rederijen delen hun expertise over diverse schepen en vaarroutes die ze aanbieden. “Maar dat is nog niet alles! We hebben ook enkele boeiende gastsprekers uitgenodigd om ons mee te nemen op een reis door de verschillende vaargebieden. Of je nu een doorgewinterde cruiseverkoper bent of nog aan boord gaat voor je allereerste cruise, ‘Get together met Zeetours Cruises’ is dé ideale manier om je kennis en passie voor cruises te vergroten.”