24 juni 2024

Persberichten

Thumbnail voor

Trento Film Festival ‘Bergen en culturen’

Dit is een persbericht.Het oudste filmfestival ter wereld dat is gewijd aan bergen, avontuur en ontdekking gaat eind april van start in de Noord-Italiaanse regio Trentino. Van 30 april tot en met 9 mei kan er worden genoten van uitgebreid aanbod documentaires, films en korte films tijdens het Trento Film Festival.

Thumbnail voor

Drie hotels voor een heerlijk avondje uit met gastronomisch diner

Dit is een persbericht.AMSTERDAM – Met de lente en de meivakantie in aantocht, begint het verlangen naar reizen steeds groter te worden. Nederlanders willen er even tussenuit, naar buiten en genieten van het mooie weer. Het afgelopen jaar hebben we al even kunnen ontdekken hoe mooi ons kleine kikkerlandje is, maar Nederland heeft nog veel meer te bieden.

Thumbnail voor

Roompot verwacht eerste gasten in nieuwe Cuber woningen op 5 juli

Dit is een persbericht.GOES – Roompot verwacht dat zijn eerste gasten hun intrek zullen kunnen nemen in de nieuwe Cuber vakantiewoningen op 5 juli. De aanleg van het park is volop bezig.

Thumbnail voor

Een culinaire wijnreis door de Algarve

Dit is een persbericht.AMSTERDAM - Het milde klimaat met jaarlijks meer dan 300 dagen zon en lage temperatuurschommelingen, maakt van de Algarve niet alleen een perfecte vakantiebestemming, maar zorgt ook voor ultieme omstandigheden voor het maken van wijn.

Thumbnail voor

7 tips van cruise insiders voor een cruise met Norwegian Cruise Line

Dit is een persbericht.AMSTERDAM - Tijdens een cruise reis met Norwegian Cruise Line (NCL) zal je je geen moment vervelen, want elk schip heeft zo zijn pracht en praal. En omdat zo’n cruiseschip best wel groot is en er zoveel te beleven valt, kan het soms even zoeken zijn, vooral als je voor het eerst gaat cruisen. Naar aanleiding van een poll op de website van Cruisereiziger.nl zijn zeven tips voortgekomen uit de leukste inzendingen van ware NCL-cruiseliefhebbers, zodat jij het beste uit je cruise ervaring kunt halen tijdens een cruise met NCL.

Thumbnail voor

6x bijzonder slapen in Trentino

Dit is een persbericht.AMSTERDAM – Van stijlvolle landhuizen nabij het bruisende Trento tot chalets midden in de ruige Italiaanse natuur. De Italiaanse regio Trentino staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan bijzondere accommodaties; wat te denken van een verblijf in een oude wijnboerderij die is omgetoverd tot comfortabele, moderne suite, of een wellness-resort met uitzicht op de Dolomieten waar je van alle gemakken bent voorzien? Het is in elk geval wel duidelijk dat ze in de Noord-Italiaanse regio weten hoe je optimaal geniet van de ‘dolce vita’.

Thumbnail voor

Nederlanders massaal op zoek naar kampeerplekken

Dit is een persbericht.AMSTERDAM - De stad uit, de natuur in. Een populaire beweging sinds de start van de coronacrisis en een trend die steeds meer Nederlanders omarmen. Online boekingsplatform Campspace merkt aan de boekingscijfers dat steeds meer stedelingen de natuur opzoeken en een weekendje weg in het groen boeken: meer dan 70% van de boekingen komt vanuit grote steden in Nederland en België. Vaak zijn deze boekingen erg last minute: bij meer dan 80% van de gasten zit er minder dan twee weken tussen het moment van boeken en de aankomstdatum.

Thumbnail voor

England’s creative coast: Voor een inspirerende reis vol kunst en schoonheid

Dit is een persbericht.AMSTERDAM - Als we straks weer mogen, wacht je aan de kusten van Zuidoost Engeland een gelukkig makende combinatie van natuurlijke en kunstzinnige schoonheid: England’s Creative Coast. Een initiatief van de graafschappen Kent, Sussex en Essex met als blikvangers een aantal indrukwekkende nieuwe kunstwerken in de vrije buitenruimte. Eromheen bruist het er van attracties en veilige, socially-distanced ervaringen op evenementen en festivals. Met een waanzinnig compleet programma vol bouwstenen, stel je zo je eigen culturele reisroute samen, langs een uitgestrekte kustlijn van meer dan 1.400 km.

Thumbnail voor

Het vernieuwde Nana Golden Beach heeft heel wat verrassingen in petto

Het compleet gerenoveerde Nana Golden Beach is helemaal klaar om komende zomer 2021 opnieuw gasten te ontvangen voor een top vijfsterren vakantie op Kreta.

Thumbnail voor

Bremen bekroond als meest fietsvriendelijke grote stad van Duitsland

Dit is een persbericht.De Allgemeine Deutsche Fahrrad-Club ADFD heeft de uitslag voor 2020 gepresenteerd van alweer het negende vergelijkende onderzoek naar de fietsvriendelijkheid van de Duitse steden. In de categorie grote steden met meer dan 500.000 inwoners heeft de Noord-Duitse Hanzestad Bremen zijn uitzonderlijke positie als meest fietsvriendelijke metropool van Duitsland nog eens onderstreept.