13 juni 2024
Thumbnail voor TUI Check-in: Kletsen over vakantie was nog nooit zo leuk!

TUI Check-in: Kletsen over vakantie was nog nooit zo leuk!

Dit is een persbericht.

Kletsen over vakantie; misschien wel bijna net zo leuk als de vakantie zelf. Als voorpret, tijdens de vakantie, of na afloop om nog even de heerlijke vakantievibes vast te houden. Uiteraard houden we ook bij TUI van praten over vakanties. We hebben er zelfs een leuk kaartspel voor ontwikkeld: TUI Check-In: 40 uiteenlopende vragen over vakantie in de breedste zin van het woord. Leuk voor tijdens een etentje, aan de rand van het zwembad of in de auto onderweg naar vakantie. Zo leer je elkaar nog beter kennen.


“Zou je wel eens alleen op vakantie willen?”, “Op welke vakantie heb je je het meest misdragen?” “Laat je geld gemakkelijker rollen op vakantie?” en “Wat is je favoriete vakantieliedje?” Deze en 36 andere holiday confessions zijn gebundeld in het TUI Check-In kaartspel. Vragen die we in verschillende podcasts ook hebben voorgelegd aan vier bekende Nederlanders. De komende weken kletsen we in onze podcast 'Check-In' met hen over vakantie in de breedste zin van het woord. Want we weten allemaal dat juist vakantie zorgt voor spannende en smeuïge anekdotes.

Check in met….… Dee, Juvat, Marley en Ferdi
Acteur Juvat Westendorp neemt ons mee op zijn vele spannende reizen waar hij soms in pittige situaties terecht komt. Maar hij wordt niet heel snel bang. Zijn de vakanties van influencer Dee heel erg veranderd nu ze sinds een half jaar moeder is? Uiteraard, maar het zal je ook verbazen hoe zij vroeger de bloemetjes buiten zette. Ferdi Pool, influencer en bekend van Prince Charming, heeft natuurlijk een uitgesproken mening over de keuken op de plekken waar hij komt, maar we praten met hem ook over hoe het is om als homoseksueel in sommige landen te komen. En actrice Marly van der Velden, neemt ons - als drukke moeder van drie jonge kinderen - mee in de wereld van kindvriendelijke vakanties en legt uit hoe je toch uitgerust terugkomt.

Elke week wordt er een nieuwe podcast gepubliceerd. De podcasts met Dee en Juvat zijn al te beluisteren via Spotify.

En boek je een reis in een van de TUI Shops dan ligt het kaartspel voor je klaar. Maar er is ook een winactie op de social media kanalen van TUI. Deel daar jouw vakantieverhaal in de comments van de Check-In post en je maakt kans op het TUI Check-In kaartspel.