19 juli 2024
Thumbnail voor Frank Oostdam: Nieuwe energie

Frank Oostdam: Nieuwe energie

"Als de voortekenen ons niet bedriegen, wordt 2024 een prachtig reisjaar. Business travel zet de opwaartse lijn van 2023 goed door en voor leisure durf ik wel te stellen dat 2024 het beste reisjaar ooit gaat worden. Hartstikke mooi natuurlijk. Maar de reissector zou de reissector niet zijn als we ook niet onze collectieve uitdagingen zouden hebben. 

Vanuit de ANVR kunnen we, wat dat betreft, onze borst dit jaar nat maken. Sowieso zitten wij, samen met de luchtvaartsector, bovenop de ontwikkelingen rondom Schiphol, de voorgenomen krimp en de standpunten die een nieuw kabinet  (in welke samenstelling dan ook) zal innemen.

Ik ben hartstikke blij met het pamflet dat recentelijk is verschenen waarin 31 partijen (van onderzoeksinstituten, vakbonden, VNO-NCW tot airlines) de overheid en een nieuw kabinet oproepen tot een gezamenlijke actieagenda die de Nederlandse luchtvaart schoner, stiller en sterker moet maken. De ANVR heeft dit pamflet uit volle overtuiging mede ondertekend."

Dit is een deel van de column van Frank Oostdam. De hele column, waarin Oostdam dieper ingaat op de ANVR-ambities van 2024, lees je hier.

Recente berichten