20 mei 2024
Thumbnail voor Aerodynamics bevestigd als deelnemer Zakenreis Conference

Aerodynamics bevestigd als deelnemer Zakenreis Conference

SCHIPHOL - Aerodynamics, specialist in het arrangeren van zakenreizen per privéjet, is bevestigd als nieuwe deelnemer aan de Zakenreis Conference 2023. Het bedrijf presenteert zich op een eigen stand met uitgebreide informatie over de dienstverlening. Het kennisevent wordt op donderdagmiddag 14 september 2023 georganiseerd in het Van der Valk Hotel A4 bij Schiphol.


Tijdens het event is Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven, de keynote. Van de Weijer geeft in een uitgebreid college antwoord op de brandende vraag: hoe verplaatsen wij ons in de toekomst?

Petra Kok is Head of External Communication en woordvoerder bij TUI Nederland en praat bezoekers bij over hoe crisis en mediacommunicatie in z'n werk gaat.

Een andere spreker is Benjo van Laarhoven. Hij is Expense Program Director bij travel technology bedrijf Amadeus en verzorgt een workshop expense management

De Zakenreis Conference op 14 september biedt een unieke mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen en verschillende bedrijven uit de industrie, waaronder dus ook Aerodynamics, te ontmoeten en zaken te doen.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Hoofdpartners
Zakenreisagent ATPI en luchtvaartmaatschappij Qatar Airways zijn de hoofdpartners. Tijdens de conference faciliteert de beursvloer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Workshops over zakelijk en persoonlijke onderwerpen gedurende de dag geven nieuwe inzichten.

Het programma voor de Zakenreis Conference is (onder voorbehoud) als volgt:

  • 13:00 - 18:00 uur: Beursvloer
  • 13.30 - 14.00 uur: Workshop stress beheersing en energie tijdens het werk
  • 14:00 - 14:30 uur: Keynote dr. ir. Carlo van de Weijer over de toekomst van duurzame mobiliteit
  • 15.00 - 15.30 uur: Workshop expense management
  • 15.30 - 16.00 uur: Workshop Crisis - en Mediacommunicatie
  • 16.00 - 16.30 uur: Workshop Artificial intelligence in zakenreizen
  • 16:30 - 17:00 uur: Volgt
  • 18:00 - 19:00 uur: Netwerkborrel

Het event is kosteloos toegankelijk voor leden van de Zakenreis en Reisbizz Society, Corporate Travel Managers, Corporate PA's die zakenreizen boeken, Corporate Zakenreisinkopers en reiscoördinatoren. Ook ZRA's en business travel consultants zijn kosteloos welkom. Overige bezoekers betalen 95 euro entree. Denk hierbij aan directieleden, reisbedrijven, sales- en account managers, media, zakenreizigers, et cetera.

De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Deelnemende partners
De volgende bedrijven zijn vertegenwoordigd tijdens de Zakenreis Conference: ATPI, Qatar Airways, Lean Travel Management, Lufthansa Group, Schiphol Travel International, LOT Polish Airlines, Etihad Airways, Hilton, China Airlines, Eurostar, Icelandair, KLM, VCK Travel, Curaçao Marriott, Air Canada, E-Business Travel, Condor, Avia Marine Services, Air Europa, Aerodynamics, Airplus en APG Air Agencies. De komende weken kunnen er nog nieuwe  partners bijkomen.