27 mei 2024
Thumbnail voor Airtrade lanceert nieuwe versie van boekingstool FareFinder

Airtrade lanceert nieuwe versie van boekingstool FareFinder

HAARLEM - Airtrade kondigt een vernieuwde versie van boekingstool FareFinder aan met een uitbreiding van de functies en een ander design. Agenten die gebruik maken van de tool kunnen vanaf volgende week vluchten boeken in deze vernieuwde versie van FareFinder. Aan de hand van webinars wordt deze week de vernieuwde versie uitgelicht.


“Toen we begonnen aan de ontwikkeling van de nieuwe FareFinder, wisten we dat we via een vernieuwd design en enkele nieuwe innovatieve functies een nog betere gebruikservaring konden bieden, zowel voor, tijdens als na het boekingsproces”, vertelt Marco van Erp Taalman Kip, commerciaal manager bij Airtrade. “Het afgelopen jaar zijn er al meerdere nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals het zelf wijzigen van vluchten binnen FareFinder. De nieuwe versie krijgt naast een nieuw design ook een aantal nieuwe functionaliteiten, zoals het combineren van enkele reizen met low cost maatschappijen en flex tarieven van Transavia.”

Airtrade organiseert deze week webinars waarin de nieuwe versie van de boekinstool centraal staat. Agenten die graag hun kennis willen uitbreiden, kunnen zich aanmelden via het extranet van Airtrade.