19 april 2024
Thumbnail voor Antoin Klein Hofmeijer aan de slag als Head of TUI Dutch Caribbean

Antoin Klein Hofmeijer aan de slag als Head of TUI Dutch Caribbean

Antoin Klein Hofmeijer start op 1 april 2024 in zijn nieuwe rol als Head of TUI Dutch Caribbean. Hij vervangt hiermee Rick van der Pluijm die deze functie de afgelopen drie jaar vervulde. Antoin is inmiddels ruim tien jaar in dienst bij TUI en heeft verschillende functies bekleed.

Na het behalen van zijn bachelor Management Toerisme aan de Breda University of Applied Sciences, startte Antoin in 2014 in de combinatierol Product- en inkoop Manager City. Vervolgens groeide hij door in de functie van Product Manager Sun & Beach en later als Accountmanager Channelmanagement Retailpartners. Sinds 2021 was Antoin werkzaam als Product Lead City Western Region.

In zijn nieuwe rol gaat Antoin deel uitmaken van het team van Sebastiaan de Vries, Head of Customer Services België/Nederland & TUI Dutch Caribbean. Sebastiaan maakt deel uit van de recent gevormde België/Nederland board van TUI die onder leiding staat van Managing Director Arjan Kers. “In zijn nieuwe rol vertegenwoordigt Antoin TUI in de Caribbean bij verschillende interne en externe stakeholders met als doel om TUI Dutch Caribbean verder te ontwikkelen als airline, reisorganisatie en lokale werkgever”, aldus TUI.

Rick van der Pluijm is een nieuwe uitdaging aangegaan binnen TUI als Head of Markets Tours sinds 1 februari. “In deze rol is hij verantwoordelijk voor het product Tours (rondreizen) en de inkoop hiervan op TUI Group niveau. Rick verhuist binnenkort terug naar Nederland en Antoin zal zich samen met zijn gezin op Curaçao vestigen”, sluit TUI af.