19 juli 2024
Thumbnail voor ANTOR Nederland houdt eerste Trade Workshop

ANTOR Nederland houdt eerste Trade Workshop

DEVENTER - ANTOR Nederland (Association of National Tourist Office Representatives) organiseert voor het eerst een Trade Workshop. Voor reisagenten, ZRA’s en touroperators is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met 25 uiteenlopende vakantiebestemmingen en worden geïnteresseerden geïnformeerd over het aanbod van de deelnemende landen.


Op dinsdag 11 mei 2021 organiseert de vereniging de workshop van 10:30 tot 17:00. De reisagenten, ZRA’s en touroperators kunnen tijdens de workshop in gesprek gaan met verschillende bestemmingen. Aruba, Griekenland, Israël, Maleisië, Marokko en Tsjechië staan onder andere op het lijstje.

“ANTOR organiseert al jaren een succesvolle Media Workshop. Dit jaar nodigen we voor het eerst reisagenten, ZRA’s en touroperators uit, om kennis uit te wisselen met 25 verschillende vakantiebestemmingen. De hele dag staan onze leden klaar om te informeren over hun gevarieerde aanbod en om mogelijkheden voor samenwerkingen te verkennen”, vertelt Eleni Skarveli, voorzitter van ANTOR Nederland.

Meer informatie over de workshop en over het aanmelden is te vinden op de daarvoor bestemde website van ANTOR Nederland.