26 mei 2024
Thumbnail voor ANVR komt met meer informatie over congres: ‘Excursies om Oman te zien’

ANVR komt met meer informatie over congres: ‘Excursies om Oman te zien’

De ANVR heeft woensdag het thema voor het ANVR-congres bekendgemaakt. Het thema van het congres, dat dit jaar in Oman wordt georganiseerd, luidt: 'Energizing The Future of Travel'. Daarnaast maakt de ANVR ook bekend dat er pre- en posttours georganiseerd worden in Oman.

Volgens de ANVR is het congreslogo van dit jaar op waterstof geïnspireerd. “De vorm wordt in Oman veelvuldig gebruikt, zoals bijvoorbeeld in de vele Moorse tegelmozaïeken in de beroemde Sultan Qaboos moskee in Muscat.” Verder zijn de kleuren van het land in het logo verwerkt: “De zandkleur van de woestijn, het azuurblauw van de zee, en goud dat doelt op het ‘geurende goud’ van de wierook van de Frankincense-boom die je in Oman overal ruikt. Het vloeiende verloop in het logo geeft de samenwerking en het bundelen van de krachten binnen de ANVR weer. De energie om de toekomst van reizen te waarborgen.”

Pre- en posttours
Het congres wordt dit jaar gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 november. Daarnaast worden er pre- en posttours samengesteld, waardoor deelnemers voorafgaand aan, of na het congres meer kunnen ontdekken van Oman, aangezien de congresdagen voornamelijk in Muscat zullen plaatsvinden. “Hier is voor gekozen om het reizen tijdens het congres zo veel mogelijk te beperken, aangezien dat vorig jaar zeer hoge scores opleverde in de enquête die achteraf afgenomen is onder de deelnemers”, laat de ANVR weten.

Ook wordt er net als vorig jaar een volle dag uitgetrokken voor excursies om iets van Oman, buiten Muscat te ontdekken. “Maar vergis je niet, Muscat zelf heeft veel te bieden en laat zich tijdens het congresprogramma van verschillende bijzondere kanten zien. Ook het sprekerspalet, dit jaar voor het laatst samengesteld door afzwaaiend directeur Frank Oostdam, begint vorm te krijgen en zal ook dit jaar weer voor verrassende inzichten en inspirerende momenten zorgen.”

Zakenreismiddag
In navolging van vorig jaar zal er tijdens het congres weer een middag worden gehouden voor de zakenreisbedrijven van de ANVR.