17 april 2024
Thumbnail voor Thema ANVR Congres in Oman bekend: ‘Energizing the Future of Travel’

Thema ANVR Congres in Oman bekend: ‘Energizing the Future of Travel’

Frank Oostdam heeft vandaag namens de ANVR een officieel partnership ondertekent met Haitham Mohammed Al Ghassani, Director General of Promotion Oman, tijdens de ITB in Berlijn. Hiermee is de officiële aftrap gegeven voor het partnership tussen Oman en de ANVR voor het organiseren van het ANVR congres in Oman van woensdag 13 tot en met zondag 17 november.

Twee weken voor het start van de ITB is een delegatie van de ANVR en GI Travel naar Muscat afgereisd om alle geschikte locaties te bekijken en kennis te maken met het land en de contactpersonen ter plaatse. “Deze trip heeft geresulteerd in een mooi programma waardoor Ministry of Heritage and Tourism - Sultanate of Oman zich, als gastland, van haar beste kant kan laten zien. En de ANVR alle faciliteiten voor handen heeft om een succesvol en inspirerend netwerk event voor de leden te organiseren”, aldus de ANVR.

Het thema van het congres is ook bedacht: Energizing the Future of Travel. Het thema legt de link met het feit dat Oman zich bezighoudt met de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen, zoals waterstof. “De verwachtingen vanuit de branche zijn hoog, en we werken hard aan het bevestigen van alle programma onderdelen en het vullen van de congreswebsite.  Wij streven ernaar binnen een maand de inschrijvingen te kunnen starten.”