24 juni 2024
Thumbnail voor Condor gaat ook vliegen van Keulen/Bonn

Condor gaat ook vliegen van Keulen/Bonn

FRANKFURT – De Duitse leisure-maatschappij Condor gaat vanaf mei ook vliegen van de luchthaven Keulen/Bonn en breidt het netwerk vanaf daar komende winter verder uit. In de winterdienstregeling vanaf oktober staan ook Wenen en Neurenberg voor het eerst genoemd. Vanaf mei staat ook China weer in de planning.


Condor vliegt op dit moment nog niet vanaf Keulen/Bonn, maar Sulaymaniyah in Irak wordt in de zomerdienstregeling vanaf mei de eerste bestemming, in juni gevolgd door Antalya (Turkije) en Burgas en Varna in Bulgarije. Vanaf 1 november vliegt Condor vanaf Keulen/Bonn ook vier keer per week naar Hurghada in Egypte op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

De Egyptische badplaats staat komende winter prominent in de dienstregeling van Condor en wordt ook bediend vanaf Leipzig (dagelijks), Berlijn Brandenburg (vijf keer per week op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag) en ook vanuit Neurenberg (dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag) en Wenen (maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag). Het is de eerste keer dat de maatschappij ook in de winter vanaf Wenen vliegt.

Agadir (Marokko) keert na lange tijd weer terug in de planning en staat in de winterdienstregeling vanaf Düsseldorf en München op donderdag en zondag, vanaf Frankfurt op woensdag en zaterdag en vanaf Berlijn op vrijdag. Condor vliegt vanaf 23 oktober van Berlijn naar Dubai Al Maktoum Airport op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Volgens het boekingssysteem vliegt Condor op 1 en 8 mei van Frankfurt naar Hangzhou (China), in juni gevolgd door vluchten op maandag en donderdag. De maatschappij heeft het in China al drie keer eerder geprobeerd met vluchten naar Xian, Jinan en Hefei, maar is daar vanwege de coronacrisis ook weer snel mee gestopt.